Brev til EcoOnline

Lab Norge har lenge arbeidet med utfordringene rundt stoffkartotek for offentlige institusjoner som sykehus og universiteter, og rollen EcoOnline har tatt i den sammenheng.

Brev til EcoOnline

Vi har ikke noe i mot at EcoOnline administrerer stoffkartotek for offentlige institusjoner. Vi har heller ikke noe imot at offentlige institusjoner krever at leverandørene skal levere sine sikkerhetsdatablader til EcoOnline.
Det vi tar opp med EcoOnline er at de snur seg mot leverandørene og krever betalt fra disse for at de skal få levere sikkerhetsdatablader de er kontraktsforpliktet til å levere.


Vi har i første omgang bedt om en kommentar fra EcoOnline og fikk slik svar:

Hei, Jeg viser til deres henvendelse angående sikkerhetsdatablader levert EcoOnline fra deres medlemmer. Medlemmer som kun skal levere sikkerhetsdatablader kan gjøre dette kostnadsfritt til oss. Noen av dine medlemmer kjøper ulike tjenester av oss. Det er vanskelig for meg å si noe mer om dette uten mer informasjon. Jeg vil derimot avkrefte at vi krever betalt om det kun leveres sikkerhetsdatablader til oss.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
Geir Falkø, VP Sales & Marketing.


Vi har også fått et brev av 20.1.2017 fra EcoOnline der de går sterkt i rette med Lab Norge og bestrider de fakta vi har beskrevet. Brevet fra EcoOnline finner du her.