Om Lab Norge

Spørsmål: Hvem kan bli medlen?
Svar: Alle norske bedrifter som har som forretningsområde leveranse, support eller utvikling innenfor felter som er relevante i forhold til laboratorievirksomhet.

Spørsmål: Kan enkeltpersoner bli medlemmer?
Svar: Lab Norge er en bransjeforening som skal organisere bedrifter, så enkeltpersoner kan ikke bli medlemmer.

Spørsmål: Vår bedrift vil gjerne bli medlem, hvordan går vi frem?
Svar: For å bli medlem må det fylles ut et søknadsskjema, som du finner under fanen om foreningen, nedtrekksmenyen under pil til høyre, som vil blir behandlet av styret. Når du henter opp dette skjemaet, finner du mer informasjon.

Spørsmål: Kan bedrifter som utvikler og selger "software" bli medlemmer?
Svar: Ja!

Om medlemsbedriftene

Spørsmål: Må bedrifter være over en viss størrelse for å kunne bli medlemmer?
Svar: Nei, alle bedrifter som ellers kvalifiserer er velkomne som fullverdige medlemmer.

Spørsmål: Kan utenlandske bedrifter bli medlemmer?
Svar: I kke umiddelbart, men de fleste utenlandske bedrifter representeres av et firma i Norge, og dette firmaet kan bli medlem.